Mesaje scurte gratuite prin oye.ro

Termeni si conditii

Oye.ro este detinut de SC Refero Group SRL, (numit in continuare "Oye.ro"). Oye.ro ofera posibilitatea de trimitere mesaje tip SMS pentru persoane fizice, juridice sau organizatii. Fiecare utilizator este responsabil pentru tot continutul mesajelor trimise prin site-ul web http://www.oye.ro si NU ESTE RESPONSABIL PENTRU MESAJELE TRIMISE DE UTILIZATORI.

Oye.ro cere ca toti utilizatori sa trimita mesaje care nu sunt considerate ofensive, tip SPAM, BULK sau PHISHING.

Oye.ro is rezerva dreptul sa intrerupa orice componeta a serviciului fara a anunta in prealabil si fara a putea fi tras la raspundere de orice entitate.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare va rugam sa parasiti acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Oye.ro pune la dispozitia utilizatorului optiunea de a trimite sms-uri gratuite in retelele Orange, Cosmote si Vodafone.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Oye.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderi sau daune pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Oye.ro NU detine informatiile expeditorilor mesajelor transmise (precum adrese, nume si prenume, IP-uri etc.). Serviciul poate fi utilizat in mod liber, fara restrictii, datele de identificare ale expeditorilor fiind necunoscute.

Oye.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

Mesajele utilizatorilor si numerele de telefon utilizate sunt retinute pe Server.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

Orice utilizator are obligatia de a folosi optiunile site-ului doar in scop personal.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Oye.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Oye.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

Momentan site-ul este in stadiu BETA. In aceasta perioada pot aparea modificari ale site-ului.